Om os

Fratida er et lille firma på Bornholm, hvor vi handler med gamle og antikke møbler og interiør til hjemmet. Vi sætter møblerne i stand efter behov. Til det bruger vi det fremragende malingsmærke Annie Sloan Chalk Paint, som vi også forhandler. Vi tager også gerne imod specialopgaver, så du er altid velkommen til at kontakte os herom på mail på fratida@fratida.dk. Vi har mange fine antikke møbler og gamle ting på vores lager, som endnu ikke er sat i stand. Hvis der er noget specielt, du søger, så send os en mail. Måske har vi det på lager.
Hos os kan du også finde tøj fra du Milde, du Milde Etc., King Louie, Margot, Le Pep og Weiz Copenhagen samt fodtøj fra Art og El Naturalista. Vi går op i god kvalitet og bæredygtighed, hvilket vores valg af mærker afspejler.
Butikken er åben året rundt, i vintersæsonen dog kun i weekenden, men vi åbner gerne efter aftale. Vi glæder os til at se dig i butikken på Svanekevej 18 i Østermarie.

Åbningstider i butikken

I uge 1-12 er vores åbningstider således:

Mandag-torsdag lukket
Fredag kl. 11-17.30
Lørdag-søndag kl. 11-16

I påsken (uge 13) er vores åbningstider således: 

Torsdag-fredag kl. 11-17.30
Lørdag-søndag kl. 11-16

Vi åbner gerne uden for de faste åbningstider efter aftale. Ring til Rikke på 40275153 for at lave en aftale.

Transport/flytning

Vi har desuden en transportvirksomhed, som tager sig af flytninger og transport både på og uden for Bornholm. Vi overtog pr. 1/8-2019 Palles Flyttetrans. Vi har naturligvis godsforsikring, så dine ting er i gode hænder hos os. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.
Du er altid velkommen til at kontakte os enten via mail eller på telefon 4027 5153 (butik) eller 2126 1760 (flytning/transport).

Med venlig hilsen
Thomas og Rikke